Skal du bygge om eller renovere?

Store projekter som renovering eller ombygning af hus kan være uoverskuelige. Der er mange aspekter at tage hensyn til, fx el-installationer, VVS med mere. Derfor er det en god idé at rådføre sig med professionelle, der kan skabe et overblik og hjælpe dig med at afdække dine behov.

Fløng El & Service tilbyder professionel rådgivning til konkurrencedygtige priser. Vi er beliggende i Hedehusene nær Roskilde, men vi tilbyder vores rådgivning til kunder i hele storkøbenhavn / midtsjælland.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i vores rådgivning? Vil du gerne høre mere om vores priser og øvrige ydelser? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi hører hellere end gerne mere om dit projekt, så vi kan hjælpe dig med at komme i mål – naturligvis til en god pris.

Kontakt os på telefon 46 59 81 71, skriv til os på e-mail charlotte.dl.olsen@gmail.com eller henvend dig gennem kontaktformularen her på siden.

Følg med på Facebook​

Følg Fløng El & Service ApS
​på Facebook​

Hvis du vil ha et dybere indblik i vores hverdag, er du meget velkommen til 

at følge med på vores Facebookside. Her kan du bl.a. booke tider og se mere af vores arbejde.

Tag det første skridt
​Henvend dig allerede i dag!​

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten med dine el-installationer, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din henvendelse, stiler vi efter at lave en aftale der passer til dit behov samt aftaler et møde, hvor vi kommer ud og får forventnings afstemt med hvilke løsninger der er bedst og hvad der skal ske fremover. Hos Fløng El & Service rådgiver vi dig fra start til slut.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har vi fanget
​din interesse?

Find vores kontaktoplysninger nedenfor.

Fløng El & Service ApS

Tostholmvej 5

2640 Hedehusene

CVR: 39240904

Kontakt os

Telefon: 46 59 81 71 

Bogholderi: 22 14 26 92

E-mail: charlotte.dl.olsen@gmail.com

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Medlem af Tekniq

Hos Fløng El & Service ApS 

er du garantisikret via Tekniq