El-installation til konkurrencedygtige priser

Skal du have installeret nyt køleskab, elvarme eller intelligent styring i hjemmet eller virksomheden? Så kan vi give dig et stærkt tilbud. Fløng El & Service udfører al slags el-installation i alt fra store som små private boliger og erhvervsbyggerier til offentlige institutioner. Vi kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn, fx omkring Roskilde og Hedehusene, hvor vi har adresse.

Det være sig hårde hvidevarer, elvarme, intelligente styringer i virksomheder og private boliger med en afsluttende dokumentation af tegninger og kvalitetssikring, hvis dette måtte være et krav.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage snarest.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Levering, montering og el-service

Vi leverer hårde hvidevarer til konkurrencedygtige priser og monterer dem efter anviste forskrifter og sikkerhedskrav. Desuden udfører vi el-installation både af dine hvidevarer, men også i forbindelse med større opgaver såsom renovering eller ombygning af dit hus. Det er altid bedst at få en autoriseret el-installatør til at udføre disse typer opgaver, så du er garanteret, at sikkerheden og kvaliteten er i orden. 

Kontakt os og indhent et tilbud på el-installation

Hvad koster en ny el-installation? Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser eller øvrige ydelser, eller har spørgsmål til en el-installatør, så er du velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning eller for at indhente et uforpligtende tilbud på el-installation.

Du kan kontakte os på telefon 46 59 81 71, på e-mail henrik@floeng-el.dk eller via kontaktformularen her på vores hjemmeside, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en god, billig pris.

Følg med på Facebook​

Følg Fløng El & Service ApS
​på Facebook​

Hvis du vil ha et dybere indblik i vores hverdag, er du meget velkommen til 

at følge med på vores Facebookside. Her kan du bl.a. booke tider og se mere af vores arbejde.

Har vi fanget
​din interesse?

Find vores kontaktoplysninger nedenfor.

Fløng El & Service ApS

Tostholmvej 5

2640 Hedehusene

CVR: 39240904

Kontakt os

Telefon: 46 59 81 71 

Bogholderi: 22 14 26 92

E-mail: charlotte.dl.olsen@gmail.com

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Medlem af Tekniq

Hos Fløng El & Service ApS 

er du garantisikret via Tekniq