Her finder du os

Tostholmvej 5
2640 Hedehusene

Intelligente Løsninger

”IHC - Når huset kan tænke selv ”

At få installeret IHC i sin bolig, gør hverdagen nemmere men også mere sikker. Udover at kunne styre lys, varme og data, har det flere andre funktioner, som f.eks. Alarm, både for at mindske risikoen for indbrud men også hvis er du på ferie, kan du få en sms hvis varmen svigter, eller strømmen til køleskab /fryser ryger, så kan du nå at gribe ind inden du mister en masse fødevarer.

IHC kan installeres både i nybyggeri men også i ældre boliger som man ønsker at renovere, eller ønsker man at sommerhuset er 20 gr. Ved ankomst, så sendes der blot en sms til systemet, som sørger for at der er lunt og lækkert når man kommer frem.

En anden ting som mange har store glæde af, er hjemmestimulering, dvs. at man kan få systemet til at få det til at se ud til at der er nogle hjemme om aftenen – når man forlader hjemmet aktiveres hjemmestimulering, og lyset vil nu blive tændt og slukket i de forskellige rum som man selv ønsker det, så evt. tyve vil ikke kunne være sikre på at der ikke er nogen hjemme.​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Fløng El & Service
​​CVR: 25710630

Her finder du os

Tostholmvej 5
2640 Hedehusene

Kontaktoplysninger

Telefon: 4659 8171
​E-mail: henrik@floeng-el.dk